Interiörguiden

Utsidan är minst lika viktig

Även om vi främst talar om inredning av hemmet insida på denna blogg, så är även utsidan viktig den med. Har man en trädgård är det inte fel att även så att säga inreda den med. Nu menar jag inte bara med rätt sorts utemöbler utan att inreda med hjälp av blommor, växter och en massa mer. Kanske bygga en damm, eller anlägga en grusgång? Det finns mycket man kan göra med sin trädgård. Bara att se till att göra ordentligt med bygg- och markanläggning inför det projekt du tänker dig. 

Använd din fantasi

Har du bara ytan att skapa på, så kan du med din fantasi komma långt. Det finns en massa bra inspiration att hitta på nätet när det kommer till att inreda sin trädgård. Du kan göra så mycket eller så lite du vill. Har du en balkong så ska du inte misströsta för det. Även den kan du skapa en härlig grön oas av, genom rätt växter, rätt möbler och så vidare. 

Skapa något eget

Oavsett om du har en egen trädgård eller en balkong så kan du skapa något helt eget av det. Ett uterum kanske vore något, i trädgården kan du glasa in altanen, balkongen likaså. Det blir vad du gör det till och vad du vill att det ska vara. Det finns så mycket att göra med både små och stora ytor. Så skapa något eget, som du längtat efter.

19 Jul 2018