Interiörguiden

Trött på de gamla vanliga diskbänkarna?

När man bygger om hemma, eller renoverar, är det kul att göra förändringar med specialdesignade artiklar. Det sätter en helt ny prägel på ditt hem och gör att du får ett rum som inte linkar någon annans. Som i köket till exempel. Det finns inget som säger att man måste använda massproducerade diskbänkar som alla andra har. Jag har flera gånger hänvisat kunder till Polman's som tillverkar specialgjorda diskbänkar i rostfritt stål. Det är ett företag som är experter på fläktar, kylanläggningar och luftdon men de erbjuder också andra praktiska produkter både för företag och privatpersoner. 

Låt dem vara delaktiga i din renovering

Om du funderar på att renovera köket kan jag ärligt rekommendera Polman's. Genom att kontakta dem, och visa en skiss på hur du tänker dig att köket ska se ut, så får du tips och förslag på produkter som skulle passa in och samtidigt är väldigt praktiska och hållbara. De kan exempelvis skapa en unik fläktkåpa, samtidigt som de erbjuder ett bra fläktsystem med rätt luftdon, och också komma med förslag på en personlig och vacker diskbänk. 

Den gamla diskbänken kan du sedan bygga in i en träram och placera på din altan. Då får du ett sommarkök som du kan ha utomhus. Det är väldigt praktiskt för grillkvällarna och om du också drar in vatten till den så slipper du ta in disken inomhus. Det finns got om videos hur man gör en egen sådan diskbänk till altanen. 

8 Feb 2019