Interiörguiden

Snygga väggar med affischer och posters

En viktig del av inredningen, det är vad man väljer att sätta upp på sina väggar. Det finns ju förvisso de som föredrar kala väggar, men det är roligare att hänga upp fina bilder och göra hemmet mer personligt. Det går ju att köpa dyra tavlor och hänga upp, om man har plånboken för det. Men det är inte ett måste. Det går lika bra med snygga posters och affischer. En posterkan du rama in, så att det blir som en tavla. Samma sak med affischer. Det finns så många alternativ att välja mellan, så att du kan matcha och mixa det på bra sätt med din övriga inredning. 

Smart satsa på poster och affischer

Att rama in affischer och poster är ett billigt sätt att få snygga tavlor till dina väggar. Det går att få kända konstverk, tryckta på dessa. Det är därmed inte ett måste att lägga ner tusentals kronor på kända tavlor. Det har de flesta inte råd med. Sedan är det ju kul att kunna byta av det du har på dina väggar. Det så att du kan göra om när du vill. Det är smidigt då att bara plocka ut dina posters och affischer från ramarna och sätta in annat.

Du kan hänga upp dem på det sätt du tycker passar bäst. Det som en hel tavelvägg, eller en och en eller i par. Allt handlar om storlek på dem samt vad du väljer att ha som motiv. 

15 Jul 2021