Interiörguiden

Smidigt att få hjälp med din flyttstädning

Om du ska flytta, gör då inte alla saker själv! Idag är det ju så att du kan få hjälp med det mesta om du betalar för det. Du kan dels få hjälp med att packa samt sedan flytthjälp med kartongerna och dina möbler. Dels kan du få hjälp med din flyttstädning, läs mer om en städfirma här. Att flytta innebär ju en hel del moment som ska göras. Inte minst det sen att komma i ordning i den nya bostaden. Fast det hör ju till ett av de roligaste momenten, att inreda ett helt tomt hem så att det blir exakt så som du vill ha det.

Anlita hjälp vid flytten

Många tänker att det är dyrt att anlita flyttfirma eller städfirma för flyttstäd, men tack vare att det går att använda RUT avdraget för detta, så blir det inte alls så dyrt. Sedan så kan det helt klart vara värt det! Ska du flytta på egen hand, så måste du be vänner om hjälp, fixa nåt att transportera i, samt ägna dig åt en massa bärande. Det tar tid! Flyttgubbar gör det på ett par timmar bara!

Samma sak med flyttstädning, ska du göra det själv, så tar det tid, ofta en hel dag, samt att du måste se till att vara noga. Det är då rätt bra att låta proffs ta hand om det, så att det blir rent och fint.

8 Jul 2021