Interiörguiden

Smart med muggar med tryck

En av mina absolut favoritmuggar jag har här hemma, det är ingen jag har köpt själv. Det är faktiskt en reklam mugg, eller en så kallad profilmugg med tryck. Den fick jag för flera år sedan när jag var på en mässa. Den gör reklam för det företag som delade ut den. Grejen är ju att många företag gör ju så, att de sätter sin logga på muggar eller andra profilprodukter, som de sedan delar ut. Det är ett superbra sätt för dem att göra reklam på. Det även långt efter att de har delat ut dem! 

Har du företag?

Om du har företag, se då till att satsa på olika profilprodukter. Det lönar sig. Det bästa är att välja saker som du vet de flesta använder. Ofta handlar det om muggar, termosar, pennor, nyckelband, paralyer, mössor och så vidare. Dessa kan du sedan sätta ditt tryck på och dela ut till anställda som give aways eller ha med på mässa eller ge till kunder, leverantörer med mera.

Kul med reklamprylar

Jag går rätt så ofta på inredningsmässor och där får jag ofta en massa olika bra reklamprylar med tryck på. Jag älskar att få gratis saker som är användbara! För det är inte nån idé att ta hem saker jag inte använder ändå, som hamnar i ett hörn eller bara slängs. Så tänk på det, du som har företag, att satsa på att trycka upp bra prylar alla gillar att använda. 

14 Nov 2021