Interiörguiden

Skapa ett hem att trivas i

Det är många som tänker att man måste inreda utifrån vad som är inne just nu, men så är inte fallet. Jag anser att inredning ska vara personlig och att man bör inreda i den stil man gillar allra bäst själv. Vill man ha retro i sitt hem så ska man satsa på det. Vissa saker bör man dock ha modernt, som fönster, då de kan vara energitjuvar annars, och släppa ut värme. På Fönsterbloggen kan du läsa mer om det. En del inreder utifrån magasin och vad som är senast, men det kan göra att hemmet inte känns välkomnande utan stelt.

Välj din egen stil

Även om det finns en mängd olika inredningsstilar så är det inte måste att följa dem slaviskt. Det går utmärkt att ta flera stilar och blanda dem så att du får en helt egen stil. Eller så tar du en stil i varje rum. Det är du som ska bo i ditt hem därför bör det även vara en stil du känner att du är bekväm med. Sedan kan det ju för all del vara så att det är de moderna som tilltalar dig och då är det så du ska inreda.

Låt ingen annan bestämma

Hemmet är personligt och det gör att du bör inte låta andra säga hur du ska ha det eller hur det ska se ut helt enkelt. Gör exakt så som du känner att du vill göra och ha det hemma hos dig!

28 Jun 2018