Interiörguiden

Så inreder du ditt badrum i höst

 

Nu när hösten är över oss, varför inte ge ditt badrum en nystart, med en härlig inredning som skapar en varm känsla för alla kyliga morgnar och kvällar som ligger framför dig. Ett hett tips vi har är att hitta bra prylar för badrummet på Sufraco, klicka här för att se vad de har. 

Ett enkelt sätt att göra det extra ombonat i ditt badrum är att använda dig av olika textilier. Du kan faktiskt låta handdukar och morgonrockar hänga framme, ha öppna hyllor med vikta handdukar och skaffa en matchande badrumsmatta. Det dämpar ljud och ekon i badrummet och skapar en lugn atmosfär.

Färger och bra belysning

Det är inte ovanligt att många har blått i olika former i badrummet, men för hösten är det trevligt att även få in färger från den varmare skalan. Inspireras av naturens höstfärger genom att plocka in röda toner i ditt badrum, exempelvis med handdukar och badrumsmatta i jordiga toner.

Ljuset i badrummet är viktigare än vad många tror. Mångha gånger är belysningen i ett badrum skarp och kylig, vilket kan göra hela rummet kallt. Byt ut glödlamporna mot lampor med mildare sken eller skaffa en dimmer, så ökar du trivselfaktorn. Levande ljus gör sig även rätt här!

Renovera?

Om du kanske har tänkt renovera badrummet, så är hösten klart en bra tid att göra det. Det gör att du har lite mer tid för projekt inne, när det ändå inte är ett måste att vara ute!

 

28 Sep 2021