Interiörguiden

Rätt kläder för olika jobb

Ska man jobba med betong och gjuta stora ytor är det bra med tåliga kläder och gummistövlar med stålhätta. Jobbar man på taket med att byta takpannor vill man ha smidiga kläder som samtidigt andas, och ska man sätta upp en ny vägg inomhus vill man ha byxor med många fickor som inte är för varma. Kort sagt - det gäller att ha rätt arbetskläder för olika situationer och olika arbetsuppgifter. 

Du får det du betalar för

En hel del människor väljer att köpa billiga arbetskläder och tyvärr är det så att man får det man betalar för ibland. Är kläderna sydda för billigt så kommer de troligen att gå sönder väldigt snabbt. Kollar du däremot in hos reflexa.se så hittar du arbetskläder i en mellanprisnivå, utan att de blir jättedyra alltså, fast då med riktigt hög kvalitet. Här kan du skapa konto både som privatperson och som företag och köpa arbetskläder antingen för eget bruk, eller till de anställda på din firma. Du kan hitta:

Har du behov av att byta ut dina arbetskläder, eller om du helt enkelt ska köpa dina första, så är Reflexa en mycket bra sida med ett utbud från flera av de allra bästa märkena. Leveransen är snabb, och vill du ha tryck på kläderna så kan de ordna det med. 

25 Jan 2020