Interiörguiden

Olika möbelföretag och deras kundtjänster

När man ska inreda, så har man behov av möbler. Idag finns det många olika möbelföretag att använda sig av. En del finns bara på nätet medan andra har både fysiska butiker så väl som webbshoppar. En butik med möbler är Royal Design. De säljer snygga designermöber med bra pris. Så är du på jakt efter snygga möbler i en snygg design, så är det ett möbelföretag för dig. Om du vill komma i kontakt med Royal Design kundtjänst, så har de öppet måndag till fredag och finns att ringa.

Snygga möbler på nätet

En butik med snygga möbler, är Furniturebox. De har i dagsläget äver 400 000 nöjda kunder. Köper du möbler här så kommer du att bli nöjd. De erbjuder fri frakt och öppet köp och har blivit årets e-handlare flera år på rad. Om du vill komma i kontakt med Furniturebox kundtjänst, så går det bra att ringa dem.

Handla möbler och inred!

Fördelen med att handla möbler på nätet är att du behöver inte ta dig någonstans. Du kan klicka i det du vill ha direkt på en hemsida, betala och sedan få hem det till din dörr. Sedan är det bara för dig att packa upp och börja möblera. Ibland får du även hjälp med att sätta samman vissa möbler, beroende på vilket möbelföretag du anlitar. Välj gärna ett möbelföretag som har både möbler och inredning så kan du köpa allt du behöver på ett och samma ställe och få det hem till din dörr!

20 Dec 2017