Interiörguiden

När du inte vill städa ditt hem på egen hand

Jag har redan innan varit lite inne på detta med att få hjälp med den städningen man ska göra hemma. Jag har ju ett företag jag är nöjd med, men det finns även hemstädning Uppsala att få, för er som inte bor i Stockholm. Med en hemstädning från ett städföretag, så kan du frigöra tid och lägga på helt andra saker. Det kan vara en hobby, du kanske gillar att träna, eller så vill du bara ha tid fritt att göra så som du vill med. Oavsett anledning, så tycker jag i alla fall själv att det är guld värt att få hjälp med städningen av hemmet.

Hur ofta vill du få det städat?

Det bästa med hemstädning Uppsala är att man kan själv välja om man vill ha det städat varje vecka, eller varannan. Jag föredrar ju att få det städat en gång i veckan, men för en del räcker det ju att få det varannan. Det är ju lite olika det där med hur mycket man är hemma och hur mycket man smutsar och stökar ner. 

Vad lägger du din fria tid på?

Jag har ju fått mycket tid över sedan jag valde hemstädning. En del av denna tiden använder jag till att inreda mer här hemma. Det är mycket roligt att göra, när hemmet är städat, av någon annan än mig. Sedan har jag börjat träna lite faktiskt. Vad tänker du själv att du ska göra om du anlitar hemstädning Uppsala?

23 Feb 2018