Interiörguiden

Leda ett projekt

Inredning, det är något man kan jobba med. Det är inte ovanligt att man kan vara en hemstylist så att säga. Då sätter man ofta upp jobbet som ett projekt, och då är det bra att ha gått en projektledarutbildning. Om man vill leda projekt, så är det bra med denna utbildning då den ger en bra med verktyg att genomföra det. 

Stylist av hem

Det går att läsa kurser även inom hemredning så klart. Finns en kurs som heter Certifierad Inredare (Certified Interior Designer).  Den hålls av Inredningsakademin och du kan läsa mer här på Studentum om den. Då får man lära sig allt om inredning. Sedan finns det ju de som jobbar med det utan att gått kurser, man är istället självlärd eller lärt sig av någon som kan. Fördelen med att jobba som hemstylist, eller homestylist är att man kan starta eget om man vill. Man kan jobba med att göra ordning hem för försäljning bland annat, men även inreda folks hem.

Lär dig rätt saker

Oavsett vad inom inredning du vill jobba med så är det bra att studera, eller lära sig av andra, de saker man måste kunna. Om det nu inte är så att du har ett naturligt öga för att inreda helt enkelt. Det finns ju de med som faktiskt har det. Då ska du ta tillvara på det och kanske försöka lära andra istället vad det är du kan.

12 Jun 2018