Interiörguiden

Inte fel att ha ett spabad

En trevlig inredningsdetalj, fast utomhus, det är ett spabad. Det finns spabad Stockholm så väl som spabad Uppsala om man vill skaffa ett alldeles eget. Fördelen med att köpa ett spabad i Stockholm är att du får ett uebad som du kan använda året om. Tänk själv att ta ett härligt bad, mitt i kalla vintern. Det är mysigt att sitta i detta spabad, med ett glas vin, medan snön ligger vit runt om. Sedan är det inte fel att ha även under sommaren. Ett sådant här utebad kan man med fördel installera på sin altan. Så att man har nära in sedan när man har badat klart.

Bada varje dag

Köper du ett spabad från Uppsala eller Stockholm så kan du använda det varje dag om du vill! Detta då det är byggt och konstruerat för att tåla detta. De tål även tidens påfrestningar, så köper du ett spabad idag, så kan du ha det i över 20 år eller mer. 

Välj mellan olika modeller

Det finns idag rätt många olika modeller av spabad. Det är olika storlekar, olika former, olika tillbehör. Välj det spabad som känns rätt för dig. Är ni en stor familj är det inte fel att ha en större modell. Sen är det kanske inte så bra att ha ett som är för litet. Lovar er att ni kommer ha vänner som mer än gärna vill bada i ditt utebad när du väl installerat det. 

30 Dec 2018