Interiörguiden

Inredning av barnens rum

Ett av de roligaste rummen att inreda, det är barnens rum. Här kan man verkligen låta fantasin flöda. De allra bästa är att ha två rum, ett där de kan sova och ett där de kan leka. Finns inte den möjligheten så går det ju bra ändå. En sak som är viktig att ta med i inredningen av barnens rum är färg! Färg har visat sig vara viktigt för barnens utveckling, det har forskning kommit fram till. Det som kan vara så skönt att inreda ett barnrum är att de tänker inte på huruvida saker är trendiga eller inte. 

Låt fantasin flöda

Hur du ska inreda ditt barns rum, det bestämmer du helt själv. Fina inredningsdetaljer som Bloomingville MINI‌ ‌förvaringslåda är smart att ha med. Det går att förvara en massa bra saker i en Bloomingville MINI‌ ‌förvaringslåda så som leksaker och annat. Denna låda finns hos Minifabriken, en butik på nätet. Där kan du hitta ännu fler bra saker att inreda barnets rum med. 

Börja med väggarna

Inredningen av barnens rum ska börja med väggarna. Måla eller tapetsera dem i den färg du vill ha, eller om barnet är så gammalt att det kan vara med och välja. Efter det kan du välja textiler, möbler samt inredning av olika slag. Det finns en massa bra tips på nätet med hur du kan tänka när du ska inreda barnens rum, om du känner att du vill ha mer inspiration innan du börjar. 

15 Jan 2019