Interiörguiden

Inredning är en viktig del av ditt hem

Ett hem speglar oftast oss som personer och det genom både bygg och inredning som gjorts. Inredningen i ett hem är en ganska så viktig del. Dock är det inte ett måste att du hakar på varje trend du läser om eller så. Det hela handlar snarare om att du ska skapa ett hem att trivas i och som du kan stå för. Så på vilket sätt du inreder, det är helt upp till dig. Det finns en massa olika stilar att välja mellan. Du kan blanda stilar med för att på så vis få fram en helt egen stil.

Blanda nytt och gammalt

Det finns de som tycker man bara ska köpa nytt. Själv föredrar jag att blanda. Det kan vara loppisfynd, arvegods och så nya designermöbler som man väljer. Att skapa så att det blir så att säga hemtrevligt, det är vad jag satsar på när jag inreder. Det är inte så mycket att det ska vara modernt och "inne". Men detta är så klart något man själv väljer. Vad som är hemtrevligt för en person kanske inte är det för en annan. 

Inspiration på nätet

Nätet kan ge en massa bra inspiration när det kommer till att hitta inredning som man gillar. Det är allt från att hitta det där som är modernt nu, till att hitta fynd på gamla antiksidor med mera. Sök efter det du gillar helt enkelt.

20 Aug 2018