Interiörguiden

Idéer att dekorera med blommor i ditt hem

Olika typer av accenter i hemmet glider in och ur stil, men det finns en form av tillbehör som aldrig kommer att förlora sin tjusning – det beprövade blomarrangemanget. Perfekt för alla rum i huset, väl valda blommor (oavsett om det är falska eller äkta) kommer att lyfta din inredning direkt.

En kombination av rätt blomtyp och den ultimata vasen kan verkligen förstärka din valda estetik. Nedan ska du få lite tips på hur du kan dekorera och inreda med hjälp av blommor.

Satsa på evighetsrosor

Om du vill ha blommor som kommer att hålla extremt länge, då ska du satsa på så kallade evighetsrosor. De har genomgått en särskild konservering, så att de ser ut som färska rosor samt även doftar gott och det i flera år!

Dekorera i hallen

Det finns verkligen inget bättre sätt att bli bemött när du kommer in i ditt hem än av en utsökt blomvisning. Och av denna anledning är hallen en av de mest effektiva platserna att visa upp ett arrangemang. Något färgglatt och slående kommer alltid att få igång en konversation så fort gäster kliver in i ditt hem.

Skönhet vid sängkanten

En liten bukett vackra blommor är ett sött sätt att framhäva ditt nattduksbord. Fördelarna är inte bara visuella; du kan också lyfta energi och göra dig redo för en bra dag framåt genom att helt enkelt lägga till ett arrangemang till ditt utrymme.

Ditt sovrum är den sista platsen du är på om kvällen och den första platsen du vaknar till på morgonen, så att skapa en tillfredsställande omgivning är nyckeln till ett gott humör.

Håll dig borta från extra stora arrangemang, eftersom du vill lämna plats för en sänglampa, dina favoritlböcker och alla andra prydnadssaker eller väsentligheter du vill ha vid din sida.

12 May 2023