Interiörguiden

Göra om hemma på enkelt sätt

Många av oss längar ibland efter att få en förändring hemma. En del tänker att det kräver att man måste riva ut och bygga upp nytt helt. Men så är det inte. Det går att med små enkla medel göra om hemma på ett bra sätt. Om det är köket du vill fräscha upp lite, då är det smart att köpa Ikea köksluckor för gamla stommar.Såhar du sedan innan ett kök från just Ikea, så kan du spara stommarna men byta ut luckorna samt även lådfronter med mera. Nya köklsluckor gör mycket för ett kök! Sedan finns det även andra saker du kan göra med ditt kök för att få det att kännas lite nyare.

Göra om garderober

Många äldre standardgarderober är rätt trista. Men det är inte ett måste att köpa helt nya. Det går även här att byta ut lite för att få dem att kännas nya. Det genom att satsa på måttbeställda garderobsdörrar till exempel. Det gör genast att de känns som nya.

Små förändringar gör mycket

Du kan göra om som sagt med små medel. Måla om möbler, klä om dem, byta ut dörrar eller luckor. I hemmet med kan du byta mattor, gardiner med mera för att få det kännas nytt. Sen kan du så klart även tapetsera om eller måla om väggar med mera, men det krävs ju då lite mer jobb från din sida. Men det kan ju vara värt det. 

28 Sep 2019