Interiörguiden

Ett välstädat hem förhöjer inredningen

Inredning handlar för många om att ha rätt möbler, rätt detaljer, rätt textilier och så vidare. Men en sak utöver det är viktigt och det är att ha ett hem, som inte bara känns hemtrevligt utan som är städat och ordning på. Står allt huller om buller och det är dammråttor lite varstans, så kommer inte fokus att ligga på hur du har inrett, utan hur illa du har städat. Sedan är det även viktigt hur man städar. Att moppa golvet görs på ett visst sätt till exempel, annars drar man bara runt smutsen. Om du vill ha tips på att städa rätt, besök www.städarätt.se, som har många goda råd du kan läsa!

Storstädning då och då är inte fel

Städar du lite då och då, eller mer sällan? Om du inte städar varje vecka så är det inte fel att göra en storstädning lite då och då. Dock är det bästa att städa varje vecka, då kommer det inte hinna att bli allt för stökigt, och det är enklare att få det rent och snyggt omkring dig. 

Skapa städschema

Om du tycker det är svårt att på egen hand städa, gör ett schema och följ det. En sak varje dag som du gör samt saker att spara till helger till exempel. Det finns många sätt att lägga upp ett städschema på. Men ju oftare du städar, desto enklare kommer det att bli att hålla ordning och reda i ditt hem.

 

 

27 Mar 2018