Interiörguiden

Det där med materialhantering

Olika saker och olika material ska hanteras på olika sätt. Inredning och material är en sak, materialhantering en annan. Det finns ett bra företag som heter Rockad Lyft & Materialhantering AB. Läs mer om dem på deras sida. Om det är så att du har ett lager eller företag som behöver hjälp med saker som har att göra med hantering av material att göra eller lyft av olika slag så är det detta företag du ska vända dig till. De kan detta med materialhantering, samt att de har lyftdon, pressdon och ställdon. De kan konstruera en länk som du kanske saknar. Det i produkter, maskiner och produktlinjer. De kan det mesta inom saker som ska yftas, pressas eller ställas i ett visst läge.

Specialanpassning

Inom inredning kan det ibland behövas specialanpassas. Så är det även inom en mängd andra branscher. Hos Rockad går det att få specialanpassade don och vikter som ett exempel. Du kan därmed få exakt det du behöver som en bra lösning så att säga. Företaget har en bred kunskap samt en lång erfarenhet inom livsmedelsindustrin så väl som förpackningsindustrin och varvsindustrin.

Rockads mål är att se till så att din produkt blir bra och håller den kvalitet och livslängd som du vill att den ska ha. Material och funktion är viktigt inom en mängd saker idag. 
Rockad erbjuder det bästa som finns på marknaden och de utgår från vad just du behöver till det du behöver det. 

4 Feb 2020