Interiörguiden

Dags göra något åt vikten?

Nu i januari är det rätt många som vill ta tag i vikten, börja träna, äta rätt och allt det där. För att kunna hålla koll på hur det går med viktnedgången, så kan det vara smart att köpa en personvåg. På FitnessFrank kan du jämföra olika personvågar för att hitta den som passar dig bäst. Det är rätt smart att välja en digital, för den visar ju även hekton!

Hur gör man för att gå ner i vikt

På nätet finns det mängder av tips och sätt att gå ner i vikt på. Det är dieter, bantningsmetoder och så vidare. Men ser man krasst på det, så är det bästa sättet att gå ner i vikt helt enkelt att göra av med mer kalorierer än du äter. Så att minska portionerna du äter samt börja träna, det gör en hel del!

Det bästa är just att lägga om livsstil, med kost och motion, i alla fall om du vill ha ett långvarigt resultat. Snabba dieter kanske får dig att rasa i vikt, men så snart du går tillbaka till gamla vanor så kommer dessa kilon att komma tillbaka!

Använd dig av en våg

För att mäta dina framgångar, satsa på en bra personvåg. Dock bör du bara väga dig en gång per vecka, gärna samma dag, samma tid och med samma kläder på dig (eller naken). Det är onödigt att väga dig flera gånger per dag och vecka!

6 Jan 2022