Interiörguiden

Bygga egen inredning

Gör det själv eller DIY är något som blivit en stor trend inom interiör, inredning och design. Att bygga saker på egen hand som man kan inreda med är rätt så trevligt och rätt så kul att göra. För att bygga rätt är det bra att ha byggbeskrivningar. På https://www.bygganvisningar.se finns de en del tips och råd att ta till sig. När det kommer till DIY så finns det så mycket man kan göra. Det går att bygga från grunden eller ta något och göra om det till något annat. En gammal stol från loppis kan göras om till en modern sittplats och så vidare.

Våga testa

När det gäller att göra DIY så är det ju så att ju mer du gör desto mer lär du dig. Det gäller att våga testa sig fram. Det kan inte gå mer än fel om man så säger. Det gör ju inget utan du lär dig bara saker på vägen. Testa med små byggprojekt till att börja med och gå vidare till större när du känner dig varm i kläderna. På nätet finns det många sidor där du kan hitta inspiration, anvisningar, videos och mycket mer till saker att bygga eller göra om på egen hand. 

Inspiration till jul

Det finns mycket när det kommer till inredning vid jul. Varför inte ta och testa att göra dekorationer, inredning med mera med detta tema? Annan inspiration går ju att ta från tv, som jul med Ernst och så vidare!

7 Dec 2018