Interiörguiden

Business i Trollhättan

Jag har alltid älskat Trollhättan. Vi spenderade en del tid där när jag växte upp eftersom min mammas bästa vän bodde där. Jag tyckte att det var så mysigt och gulligt, och att folk pratade så fint. Gemytligt liksom! Känslan hänger kvar än idag. Varje gång jag åker västerut försöker jag göra ett stopp i Trollhättan och en känsla av att vara hemma sprider sig i kroppen. Faktum är att jag börjar fundera på om jag kanske inte skulle prova att flytta dit. Jag har alltid drömt om att öppna en egen butik, en inredningsbutik. Den skulle jag ju kunna öppna i Trollhättan då tänker jag. Jag spanar non stop på lediga lokaler Trollhättan och tänker att jag kanske slår till om jag en dag trillar över en som stämmer på alla nivåer (yta, pris, läge osv).

Trött på storstadsstressen

Att lämna Stockholm för en liten ort på västkusten är förstås läskigt, men man har bara ett liv och det är ganska kort ändå. Om man inte unnar sig lite äventyr och tar lite risker så tycker jag att man slösar på det liv man fått. Jag har dessutom en hel del vänner och bekanta just i Trollhättan så ensam skulle jag inte känna mig. Hade det inte varit för just den grejen så hade jag nog varit mindre sugen. 

Jag vill liksom inte sitta fast i storstadsstressen för resten av livet. Allt är så dyrt här och tempot är så högt. Dessutom är alla så himla pretentiösa och man dras så lätt med i det där. Vi får väl se... kanske blir drömmen verklighet inom överskådlig framtid?

7 Oct 2019