Interiörguiden

Alltid bra med smart förvaring

Håller man på med inredning så söker man hela tiden efter smarta sätt att förvara olika saker. Det kan vara allt från klädskåp, till glasburkar, till korgar till vad som helst egentligen. Det finns en del saker som är klara att användas direkt. Man köper det som en förvaringsdetalj och så använder man det som just detta. Sedan finns det saker man kan göra om på egen hand så att det går att använda för förvaring. Ta ett klädskåp från Morework till exempel. Den förvarar förvisso på ett sätt, kläder och annat, men, det går även göra om så det blir en mer ultimat förvaring.

Tillverka egna förvaringsboxar

En sak jag tycker är kul att göra det är att skapa egen förvaring, genom att pyssla lite. Man kan ta gamla kartonger till exempel och sedan klä dem med tyg, eller klä in dem i papper, eller måla dem och så vidare. Sedan kan man ha dem till lite olika saker man vill förvara. Man kan ha lådor med och utan lock. Det finns en massa andra saker i hemmet som kan göras om. Som glasburkar av olika slags, som det varit mat i. Lite fina band, eller glasfärg och man har förvandlat om dem, samma sak med konservburkar och så vidare.

Låt fantasin flöda

Oavsett om du gör om ett klädskåp, eller vill göra egna boxar, låt fantasin flöda fritt. Du kan göra precis så som du vill ha det så det passar in i din inredning.

10 May 2018