onsdag 15 augusti 2012

PUDERNYANSER I ARBETSHÖRNAN

 

Family Living kallar det här reportaget Puder i plugghörnan och med den rubriken vill de visa upp ett inspirerande barnrum inför skolstarten. Big no, no, säger jag! Det här skulle kunna vara mitt arbetsrum med de rätta blåa och turkosa pudernyanserna, prylarna, clipboardsen (clipboardsarna, clipboardsorna??) lådor som används som hyllor, detaljer m.m. Jag tar allt helt enkelt, rakt av! Klassas jag som en skolflicka då?

 

Arbetsrum, Family Living

Arbetsrum, Family Living 1   Arbetsrum, Family Living 2

Foto: Family Living

 

Här hittar du fler fina arbetsrum:

4 kommentarer :

Annelie sa...

Jaaaa,det var riktigt snyggt med härliga färger..;))

Ha en härlig dag nu...
KRAAAAM vännen!!

Vita Hemligheter sa...

Jättefina färger, och jag gillar clipboardsen starkt mycket bra till kontoret:)
Kram Emma

EM sa...

Vet inte om det där räknas som kreativa färger, men jag köper hela kitet rakt av, jag också...
Så läckert!
kram EM

Lina sa...

Det är fasligt snyggt. Ta det, rakt av! Heja!

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com