torsdag 15 mars 2012

STORA VÄXTER INOMHUS

 

Stora växter kan verkligen fungera som ett dekorativt inslag inomhus. Tyvärr hör jag till dem som inte är så duktigt på att hålla växter levande så för egen del skulle jag nöja med med grenar, eller ännu hellre, några trädstammar istället.

 

Träd inomhus, Chair and Chair

Träd inomhus, PAO

Träd vid Matplatsen, Housedoctor   Träd inomhus, Kerrisdaledesign

Träd inomhus, AnoukB Interior

Foto: Chair and Chair, PAO, House Doctor, Kerrisdale Design, AnoukB

 

Här hittar du mer trädinspiration:

8 kommentarer :

Sofia - Sofias Inredning sa...

Oh, I like!! :) Jag skulle vilja ha ett olivträd inne men är rädd att jag inte skulle kunna hålla det vid liv :/

Om du är så sugen så får du slå slag i saken Åse :) Jag fyndade en till sådan bricka igår fast modellen mindre så den skall jag nog spraya i samma koncept :)

Sett mina spraymålade plåtburkar?

Johanna Stålros sa...

Älskar gröna växter, har dock ingen så där stor skönhet...Kram

creando sa...

Det är så fint tycker jag, men de överlever ju aldrig hos mig...
Kramar Kicki

Ps tack för tips om lacken hos mig. Jag hade redan hunnit lägga på lack dessvärre. Bara på fotona. Och det ändrade färgen lite på dem. Gjorde inte så mycket tycker jag, det ser ut som att det är lite äldre foton bara. Och eftersom jag la lacken på fotona bara så ser lampan fortfarande fräsch ut. Återstår att se om det spricker bara... Då blir det en tur till stora varuhuset för en nu risboll och så gör vi om proceduren igen :)

Kramar Kicki

Lina på rumochrabalder sa...

Det är så fint med inomhusväxter! De ger så mycket liv. Jag fick en golvväxt av Sofie på roombysofie och Daniella Witte när de var här och gjorde ett fotojobb och jag är kär i den. Så fort den kom in i vår lägenhet så föddes nytt liv. Underbart!

tinajo sa...

Ja, det är väldigt fint - i bland lyckas jag med blommor och i bland inte om man säger så. Har aldrig riktigt förstått varför jag har ihjäl vissa när jag försöker så hårt att följa alla konstens regler! :-D

EM (elsamarianne) sa...

Mina bauta-växter gick hädan förra hösten efter ett hårt liv hos oss. Det får bli grenar eller plastvarianter framöver helt enkelt...
Men visst är det snyggt o mysigt
kram EM

Tove - Formfront sa...

Håller med, älskar stora växter inomhus! Men det är ju just det här med att hålla dem levande...

Linda sa...

Vi kan sälla oss till samma grupp då för jag verkar inte heller ha begåvats med gröna fingrar. Men det är väldigt snyggt med stora härliga gröna växter, skänker lugn i hemmet på något vis.

Kram!

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com