onsdag 29 februari 2012

VÅRKÄNSLOR

 

Trots att jag inte har känt mig helt pigg idag drog maken med mig ut i vårsolen vilket han gjorde helt rätt i för vilket väder det har varit idag, jag fick verkligen vårkänslor! Vi tog en promenad ner till hamnen där jag tog en fika och maken åt lunch. Alla bord på uteserveringen var upptagna av människor som passade på att njuta av vårsolen.

Nu är jag tillbaka i soffan igen sedan några timmar tillbaka och fortsätter att målar på min akvarell som jag började på tidigare idag.

Ha en  fortsatt fin onsdagskväll!

 

Glasflaskor, Pinterest

Foto: Pinterest

3 kommentarer :

Allt och/eller Inget sa...

Hoppas du känner dig piggare! Vilka fina färger det är i bilden du visar. Kram Linda

Johanna Stålros sa...

Magisk bild, och så rätt av din man att dra ut dig;) Kraam

EM (elsamarianne) sa...

Först känner man att man bara vill krypa ner under täcket igen. Sen inser man att sol och frisk luft inte skadar... och sen är man glad att man kröp fram under täcket och drog på sig kängorna... En fika vid hamnen låter dock trevligare än att halka runt på isen här på gårdsplan... Men nu annonserar dom om vårblommor på torget, så lite hopp finns allt.
kram EM

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com