onsdag 29 februari 2012

FÖRKYLD AKVARELLMÅLARE

 

Idag är jag ledig men tyvärr har jag en förkylning i kroppen som gör mig så trött, den vill bara inte försvinna, så därför är det lika bra att låta det bli en lugn dag här hemma idag. Då passar det perfekt att ta fram penslar och färger och måla lite akvarell.

 

Akvarell 1

Akvarell 6   Akvarell 7

Akvarell 8

Foto: Åse Balko – Interiörguiden

5 kommentarer :

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Krya på dig! Själv dras jag fortfarande med hosta och febersvängar.. suck..

Kram Victoria

EM (elsamarianne) sa...

Alla verkar mer eller mindre förkylda, så jag skäms lite att säga att jag inte känner det minsta lilla... detta får jag säkert äta upp, hi hi. Ta i trä, tvitvitvi mm.
Ska bli spännande att se var du håller på med nu. Är det blåvita krukor?
Blir så sugen,,, har hittat ett litet roligt program/widget/app som heter SketchBook till min Mac som jag pysslar lite med. Lite svårt med musen, men jag kanske kostar på mig ett digitalt ritblock eller så går över till the real stuff...
kram EM

Tina sa...

Så tråkigt, hoppas du kryar på dig!
Fast målningen ser spännande ut..

Ha det gott!

isa sa...

Hoppas att du kryar på dig snabbt vännen!!! Härligt att du målar lite det är terapi för själen. Kram

Sofia - Sofias Inredning sa...

Usch då! Men du är duktig ändå du! Hoppas du visar resultatet sen :)

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com