onsdag 30 mars 2011

JAG VÄLJER VÅREN

 

Våren verkar vara lite smått velig i år, ena dagen är det varmt och andra dagen snöar det. Men om inte våren vill komma självmant till mig så tar jag helt enkelt in den på egen hand, en fin bukett tulpaner pryder för tillfället matrummet. Eller ännu bättre, jag flyger till London i morgon och får garanterat vårvärme, yeeaaaa!

 

P1090118

P1090120

Foto: Åse – Interiörguiden

6 kommentarer :

Pyssel knåp & barnskrik sa...

å så härligt..trevlig resa :-)

tinajo sa...

Nämen - lyckoxe som min son skulle sagt! :-)

Petra sa...

Helt rätt!! Köpa hem våren *hihi*
Trevlig resa :-)

Malin.B --- Organisera Mera sa...

Åhh så trevligt med London! Trevlig resa!

Elvira sa...

Åhhh, London.. Jag har varit där två gånger och älskar verkligen den staden. Ha det så roligt!

Proforma - Irene sa...

Åh... lovely! Hoppas du får en härlig resa!
Kram

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com