söndag 8 augusti 2010

ETT VITT HEM

 

Jag föredrar färger i ett hem, men ibland kan jag inte låta bli att ta med näst intill helt vita inredningar, som det här hemmet här nedan. Det är ju snyggt, stilrent och enkelt, även om jag själv mår bättre av att omge mig med färger.

Det här hemmet hittade jag via Decor8. Vad tycker du, föredrar du ett hem helt i vitt, eller ett färgglatt hem?

 

Vit inredning 3

Vit inredning 4

Vit inredning 2

Vit inredning

Vit inredning 5

Vit inredning 6

Foto: Decor8

4 kommentarer :

Proforma - Irene sa...

Jag som gillar mycket vitt tyckte inte alls om det här! Jag saknar kontrasterna... om man nu plockar in det genom svart eller någon annan färg eller material. Sedan är nog bilderna inte särskilt bra fotade, så "mjölkiga"!
Kram

Lotta sa...

Javisst gillar jag vitt. men det får inte bli för mycket. Precis som du så vill jag allt ha in lite färg också:))) Hoppas du haft/har en bra sommar. kram kram

theLENNOXX sa...

This home is really pretty; it's layered and feminine. I prefer some colors myself too, but not necessarily bright bold ones.. =)

a-k sa...

Jag tycker det är otroligt läckert men jag skulle nog inte kunna leva i det själv av både praktiska skäl och även längtan efter färg.

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com