torsdag 29 juli 2010

LEDIG DAG MED LJUDBOK

 

Det är sommarens gråaste dag och jag är ledig, typiskt. En sådan här dag kan man i alla fall lägga sig i soffan med en bok med gott samvete. Jag tänkte att jag skulle testa en ljudbok som jag har laddat ner till min iPhone.

Jag har nyligen anmält mig som Buzzador vilket innebär att jag får testa nya produkter och tjänster, det verkar riktigt kul. Mitt första erbjudande är alltså att testa två ljudböcker via Storytel. Det känns inte så betungande, det kan jag väl göra en dag som denna!

Nu har du också chansen att lyssna på två ljudböcker via din iPhone eller android kostnadsfritt under en månad, klicka här för att komma till erbjudandet. Registreringen för erbjudandet måste göras före den 22 augusti.

Vill du också bli en Buzzador, klicka här för att anmäla dig.

 

image

Foto: Storytel

2 kommentarer :

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Det låter som en skön sysselsättning en grå dag.

theLENNOXX sa...

I've just ordered an iPhone, can't wait to get it! How does the color system program you talked about work? I never even thought about listening to books on the phone, now I'm even more excited to get my new phone! Have a lovely day on your sofa ;)

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com