onsdag 26 maj 2010

GLANSIGT TAK

Jag har tidigare skrivit om tak där man har struntat i att göra så som alla andra gör. Jag har visat exempel på hur det kan se ut om man målar taket i någon annan färg och jag har visat tak som är tapetserade med mönstrade tapeter. Här kommer ytterligare ett förslag på okonventionella tak, varför inte måla taket med någon högglansig kulör? Vågar du? Om man ska ge sig på ett sådant projekt är det viktigt att ha ett perfekt tak för alla små skavanker kommer nämligen synas annars.

Apartmant Therapy, Glansigt tak
Apartmant Therapy, Glansigt tak 1
Foto: Apartment Therapy

3 kommentarer :

isa (förra gästbloggaren på furnish) sa...

Hej gumman hoppas att allt är bra med dig!!
Nu har jag skaffat en egen blogg ;)
http://rustaupp.blogg.se/
efter gästbloggningarna på furnish.etc fick jag mersmak till slut :)

Jag skulle våga måla våra tak ;)
Lite spegelkänsla med så högblankt det var ballt. vi hade planer på att måla alla tak gröna först till våra vita väggar.. men sambon bangade ur :P
kramar isa

tinajo sa...

Det ser läckert ut, men jag skulle inte ha det i mitt hem. Typiskt en sådan där sak jag skulle "oooa" åt hemma hos någon annan och sedan inse att jag tyvärr inte är så trendig själv! :-D

Proforma - Irene sa...

Snyggt! Fast det går ju inte med de takskivor som man har nu för tiden! Det måste vara ett slätt tak som du säjer så inte allt smått syns!
Kram

Gadgeten innehöll ett fel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 
Template by suckmylolly.com